Behandlinger

ANSIGTSBEHANDLINGER (PROBLEMHUD)

Cosmelan

Depigmentation: Cosmelan pack

Pris: kr. 4.600,00 inkl hjemmepleje produkter

Cosmelan® Super effektiv behandling mod pigmentforandringer –  også for mørke hudtyper.

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsagerne til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og glød.  Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a. : melasma/chloasma (graviditetsmaske), acne, hyperpigmenteringer,  andre pigmentforandringer på ansigt og krop og leverpletter. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE

Cosmelan® behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

Kan bruges til alle typer pigmentering: Melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.

 • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper.
 • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt.
 • Meget effektiv til behandling af acne problemer og reducerer acne ar.
 • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren.
 • Indeholder ikke Hydraquinon
 • Høj sikkerhedsmargin
 • Fjerner pigmentpletter efter laser og peelings behandlinger.

RESULTATER

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan®  behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan tagl-og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:

Trin 1 – på klinikken

Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 medicinsk produkt anvendes flere gang dagligt og forsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: det har forebyggende virkning og for at minimere risiko for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, det er vigtigt at følge præcis behandlerens råd for at undgå bivirkninger.

Acnelan Acne Behandling

Acnelan fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af acne på det medicinsk kosmetiske marked i dag. Behandlingen er udviklet specielt til at rense og regulere acne hud, reducere rødme og forbedre hudens struktur og udseende.

Behandlingen dræber acne bakterier og renser porerne dybt, forebygger nye aktive acne udbrud mens vedligeholdelses produkterne fremskynder heling, reducerer talg produktionen, og bidrager til at forhindre nye acne udbrud.

Pris: kr. 800,00 behandlingsforløb på 3 behandlinger   2100,00

 • Acnelan løser effektivt problemer forbundet med acne.
 • Behandler effektivt acneplaget hud, indkapslinger og røde acne ar.
 • Behandler effektivt seborroisk demertit (skæleksem).
 • Dybdegående rensning af huden, harmoniserer fedtbalancen i huden og optimerer selve hudens tekstur.
 • Unik kombination af aktive substanser, der bekæmper de forskellige faktorer, der forårsager acne. 

 

Kombineret klinik- og hjemmebehandling.

Behandlingen er en effektiv kombination af en intensiv, professionel klinikbehandling + hjemmebehandling med en komplet serie af acnelan produkter.

Der skal gå ca. 3 uger mellem hver klinik-behandling, og resultatet ses efter ca. 6 uger. Det anbefales at holde behandlingen ved lige efter kuren ca. hver 3. måned.

Hvor mange behandlinger?

3 behandlinger anbefales til mild/moderat acne.

5 behandlinger anbefales til sværere grad af acne.