Medarbejdere

Amalie
Amalie

Amalie er uddannet i udvalgte behandlinger bl.a. silk peel, kollagen tråde og lastlift..

Amalies empatiske væsen er en sand fornøjelse, og du oplever den uanset om man får ansigtsbehandlinger, brynpleje eller lashlift. 

Mette Grundlægger og ejer af Art of Wellness
Mette Grundlægger og ejer af Art of Wellness

Mette er uddannet kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole og har siden videreuddannet sig i bl.a. krops- og ansigts maskiner, slik peel behandling, kollagen tråde behandling  release peeling, oxygenbehandlinger, special behandlinger fra MBR, iS Clinical og Dermalogica.

Mette er expert i sugaring og hotwax og certificeret EXPERT i Dermalogica, ligesom hun også er Lægegodkendt behandler med IPL og laser.

Mette er også uddannet laborant, og med udgangspunkt i den viden og erfaring udviklet sin egen hudplejeserie, Logic Skincare som forhandles i klinikken.

Mette er ekspert i de forskellige behndlingstilbud og produkter i klinikken, med udgangspunkt i den enkeltes behov. 

Karina
Karina

Uddannet kosmetolog fra 
Mona Lise hudterapeutskolen


Karina har Videreuddannet sig i Japansk liftning hos Lone Sørensen, slik peel behandlinger og den eftertragtede kollage tråde behandling, oxygenbehandling og er specialist i MBR, Radical, iS Clinical.

Derudover er Karina Bryn ekspert, certificeret EXPERT i Dermalogica og er uddannet makeup artist hos Natascha Gram

Karina`s forbindelse med kundn er helt unik.

 

Helene
Helene

Helene er uddannet kosmetiker hos os, og det er vi stolte af. Helene brænder for detaljen og som negletekniker er hun en sand CND Shellac Kunstner, uanset om det drejer sig om mani- eller pedicure. .

Helene er certificeret Dermalogica behandler og mester ligeledes slik peel, last lift, spraytan, voksbehandlinger og har taget kursut i classic eyelash extension hos Lash Bar academy i 2020.

Detaljer, forkælelse og gode råd er nogle af de mange positive kendetegn ved Helene.

 

Kosmetisk sygeplejeske Lene
Kosmetisk sygeplejeske Lene

Lene er kosmetisk sygeplejerske med bred erfaring med injektioner, bl.a. fra 7 års  arbejde som sygeplejerske i udlandet. 

Lene er certificeret i Botox, alle filler-behandlinger og hårfjerning med laser og er meget behjælpelig med forslag til behandlinger og at forstå dit behov. 

Lene har fuldtidsarbejde i Den Kongelige livgarde som Arbejdsmiljørådgiver, og er fast i klinikken hver tirsdag og torsdag eftermiddag samt hver anden lørdag, men er meget fleksibel. 

Matilde
Matilde

Matilde er klar til at forkæle dig og udfører negle behandlinger inkl. geleforlængelse, nail art og plexi-gel. 

Matilde er certificeret Dermalogica behandler, og udfører også lashlift, brynbehandlinger, spraytan, voksbehandlinger og silk peel. 

Udover at være meget dygtig, er Matilde`s behandlinger præget af omsorg, varme og tryghed. 

Stine
Stine

Stine er vores nyeste medlem af Art of Wellness- familien. Stine er allerede en kompetent negletekniker, lashlift behandler, udfører spraytan og behandler med silk peel. 
Stine er certificeret Dermalogica behandler og vil i løbet af sin intensive oplæring i klinikken kunne udfører sammen behandlinger som sine kollegaer.