Behandlinger

CRYOPEN

CryoPen er en nem og effektiv behandling til fjernelse af godartede hudvækster og læsioner. Skintags, leverpletter, vorter, fedtknopper, fibromer mm. kan effektivt fjernes med CryoPen. Vi kan ikke arbejde i øjenbryn eller på vippekant, da vi risikerer at ændre hårvæksten. 

CryoPen anvender kvælstof i flydende form, der igen drives af kvælstof i gasform. 

Inden behandlingen opstartes vil behandleren nøje undersøge det, som skal behandles og beslutte om det er sikkert at udføre Cryo behandlingen. Hvis vi har den mindste tvivl, vil vi anbefale dig en lægelig konsultation hos din egen læge. 

Selve behandlingen bliver udført at vores sygeplejerske eller en af vores kosmetologer som er godkendt til at udfører denne form for behandling. Pennen peges direkte mod læsionen og behandleren vil "male" gassen på huden i 5-10 sekunder indtil der ses et hvidt skum – dette er is. Nogle læsioner kræver at den behandles to gange lige efter hinanden. Sommetider dannes der en lille blære, dette er ganske normalt og vil foretage sig igen. 

Efter 5-7 dage vil det frosne væv danne en skorpe og nogle kan blive sorte, dette vil falde af efter 5-7 dage. Så fra behandlingen udføres til området er færdigbehandlet varer det ca. 14 dage.  Efter skorpen falder af, er huden lidt rød og det anbefales at bruge høj solfaktor på området indtil huden "matcher" det omkringlæggende. 

Efter behandlingen anbefaler vi solfaktor i et år og en god fugtgivende creme uden parfume. Vi guider dig gerne i klinikken. Du må ikke pille i skorpen på såret (da det kan danne ar) – den falder af selv. 

 

 

CryoPen 1-3 stk.
CryoPen 4-6 stk.
CryoPen 7-10 stk.
CryoPen begge hænder