Behandlinger

HÅRFJERNING MED LASER

EFFEKTIV HÅRFJERNING MED DIODELASER (3 bølgelængder)

Priser fra kun 250 kr og konkurrencedygtige pakkepriser se udpluk herunder:

Underben inkl. fødder og knæ, brazil og axiller: 2000 kr.

Ryg inkl. skuldre og nakke: 1800 kr.

Klinikken er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed og har speciallæge Tony Kristensen tilknyttet som ansvarlig læge for laserbehandlinger. Alle behandlere er oplært af Tony og registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Mange mennesker er plaget af hårvækst uønskede steder på kroppen og er du en af dem, så lad os hjælpe dig. Det er nemlig en unødvendig gene i din hverdag, som du kan komme til livs med vores effektive laserbehandling for permanent reduktion af hår, uanset om det er krop eller ansigt og uanset om du er kvinde eller mand.

Nogle klinikker reklamerer med, at de fjerner hår permanent - men det kan hurtigt blive en fortolkning. Det er således at hårenes vækst afhænger af flere faktorer: genetik, køn, hormoner og alder er nogle af de væsentligste. Karakteren af hårvæksten afhænger også af hudtype, f.eks. har skandinaver typisk mindre generende hårvækst end sydeuropæiske hudtyper. Begge hudtyper kan behandles  – mørkere hudtyper vil dog ofte kræve lidt flere behandlinger.

Den skandinaviske hudtype med mørke eller sorte hår er meget velegnet til behandlingen.

Kraftig behåring på visse steder af kroppen kan være til stor gene, men især hår i ansigtet for kvinder kan være meget generende. Efter at laserbehandlinger er blevet mere almindelige er der mange, som vælger denne løsning og vores PAKKER med behandling af flere områder er meget populære.

Fra naturens side har mænd anlæg for et stort antal hår. Det er kun en procentdel af vores håranlæg, der er i aktiv vækstfase på samme tid. Hormonelle og arvelige faktorer er afgørende for, om hårene begynder at vokse. F.eks. oplever mange kvinder under/efter graviditet ændring af hårvækst.

Ved hårfjerning med diodelaser ødelægges selve hårfolliklen og hårvæksten reduceres permanent. Da det langt fra er alle håranlæg, der er aktive og i vækst på samme tid, er det derfor nødvendigt med opfølgninger udfra din hudtype, hvis du vil helt af med den uønskede hårvækst.

ANTAL BEHANDLINGER
Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger, du skal have for at opnå det ønsket resultat. Normalt anbefaler vi mellem 6 - 10 laserbehandlinger pr. område. Der vil være nogle hudområder, hvor hårene forsvinder lettere end andre. Vi anbefaler, at der går 4 - 8 uger mellem hver behandling på samme område. Ved konsultationen vil du få vejledning om behandlingsforløbet.

Alle hår kan ikke fjernes fuldstændigt, men mængden af mørke hår vil typisk kunne reduceres med ca. 70% med et varigt resultat. Dog kan enkelte opleve en reduktion helt op til 95%.

Da lyset og varmen ledes ned i hårsækken via farvestoffet i dit hår, er det ikke muligt at behandle lyse, grå eller røde hår. Der skal være farvestof i håret for, at laseren kan gøre sit arbejde.

GØR DET ONDT?
Behandlingen kan godt mærkes, men er ikke ubehagelig, som man kender det fra andre typer hårfjerning. Når det kan mærkes, føles det som en let stikken i huden og det er meget kortvarigt. Derfor vælger mange denne behandlingsform fremfor voksning.

Når du møder til den obligatoriske konsultation - vil der være mulighed for at mærke, hvordan behandlingen føles.

KONSULTATION
Speciellæge Tony Kristensen er tilknyttet vores klinik som ansvarlig læge. Vores sygeplejeske varetager den obligatoriske konsultation. Du kan få din laserbehandling umiddelbart efter konsultationen, da der ikke er betænkningstid, som ved mange andre kosmetiske behandlinger.

INDEN DIN BEHANDLING
Inden din første behandling er det afgørende, at du ikke er solbrændt eller har anvendt selvbruner inden og imellem behandlingerne. Hvis huden er mørkere end hårfarven, opnås der ikke det mest optimale resultat, og der vil være øget risiko for bivirkninger, som f.eks. forbrænding.

Derfor kan du opleve der måske sker udsættelse af din tid til behandling, hvis din hud er for solbrun. Det område der ønskes behandlet, skal barberes med skraber et døgn før behandlingen, dog skal du undlade at barbere et lille område på ca. 3x3 cm. 

I perioderne imellem behandlingerne, er du velkommen til at barbere dig med en skraber. Men du må hverken bruge pincet eller få foretaget voksbehandling.

Medbring: Dit sygesikringsbevis

Behandlingstid: ml. 15-45 min.

Bedøvelse: Ingen

Nedetid / opheling: Ingen

Behandlingsområde: hårene vil falde af efter 7-10 dage

Må ikke få behandling: 

- Kræft, specielt hudkræft

– Graviditet (amning ok)

– Brug af antibiotika mod uren hud

– Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde

– Ikke-kontrolleret diabetes

– Tendens til keloid ardannelse

– Under antikoagulationsbehandling (blodfortyndende behandling)

– Epilepsi

– Fortid med blødningskoagulopathies – hvis du er bløder.

– Pacemaker

Konsultation laser
Armhuler/axil laser (findes også i PAKKE)
Arme inkl. hænder laser

 

 

Underarm eller overarm laser
Bikini laser (findes også i PAKKE)
Tanga laser (findes også i PAKKE)
Brazil/Hollywood laser (findes også i PAKKE)
Brazil/Hollywood laser MAND
Baller laser (findes også i PAKKE)
Bryst laser (findes også i PAKKE)
Hage eller overlæbe laser
Hage & overlæbe laser
Kinder eller hals laser
Helt ansigt laser
Mave laser (findes også i PAKKE)
Underben inkl. knæ & fødder laser (findes også i PAKKE)
Lår laser ( findes også i PAKKE)
Baglår laser
Hele ben inkl. fødder laser (findes også i PAKKE)
Navle til bikini eller rundt om brystvorterne laser
Nakke laser (findes også i PAKKE)
Lænd laser (findes også i PAKKE)
Skuldre laser (findes også i PAKKE)
PAKKE: Ryg inkl. lænd laser
PAKKE: Ryggen inkl. skuldre & nakke laser
PAKKE: Mave & bryst laser
PAKKE: Nakke & skuldre laser
PAKKE: Brazil & baller laser
PAKKE: Underben inkl. knæ & fødder, bikini & axil laser
PAKKE: Underben inkl. knæ & fødder, tanga & axil laser
PAKKE: Underben inkl. knæ og fødder, brazil & axil laser
PAKKE: Lår inkl. bikini & axil laser
PAKKE: Lår inkl. tanga & axil laser
PAKKE: Lår inkl. brazil & axil laser
PAKKE: Hele ben inkl. bikini & axil laser
PAKKE: Hele ben inkl. tanga & axil laser
PAKKE: Hele ben inkl. brazil & axil laser