Behandlinger

KROPSBEHANDLINGER

Hos Art of Wellness kan vi tilbyde flere løsninger for dig, som gerne vil have hjælp og vejledning til opstramning, toning og bedre velvære.

Personlig vejledning er vigtig for os og vi følger naturligvis den nyeste videnskab på området, så vi kan tilbyder dig behandling med dokumentation. 

Læs mere om de forskellige behandlinger herunder, og kontakt os gerne for en uforpligtende konsultation om, hvordan vi kan hjælpe dig.

EMSculpting

Kan du tage 20.000 mavebøjninger på 30 minutter ? Formentlig ikke. Men med denne behandling kan du.

Behandlingen bruges til, at øge muskelmassen samtidig med, at der forbrændes fedt og fedtcellerne nedbrydes, det er den eneste teknologi, hvor dette er muligt.

Vi anbefaler 1-2 behandlinger om uge af 30 min for bedste resultat og suppleres med anden træning samt sund kost. Du kan forvente løbende resultater og forløbet er individuelt.

Det bedste resultat opnår efter et forløb på 5-8 behandlinger. 

OBS!!! Hvis du har pacemaker, har epilepsi, er gravid må du ikke få behandling. Hvis du har indopereret metaldele, må du ikke få behandling i det område (f.eks kobber spiral kan du ikke få behandling på maven)

EmSculpting + kort R 7 i området

OBS!!! Hvis du har pacemaker, har epilepsi, er gravid må du ikke få behandling. Hvis du har indopereret metaldele, må du ikke få behandling i det område (f.eks kobber spiral kan du ikke få behandling på maven)

Exilis Elite f.eks baller/under baller, ridebuks, inderlår. eller nedre mave.

CELlULITE, OPSTRAMMENDE OG FEDTREDUCERING 

Behandlingen er den hurtigste og mest kraftfulde ikke-kirurgiske behandling indenfor æstetiske- og anti aging behandlinger. Vi er den eneste klinik i Danmark, der tilbyder behandlingen. Maskinen er FDA og CE godkendt. Behandling foregår uden kirurgi og anæstesi, men anvender radiofrekvens bølger og elektroniske strømbølger.

Resultatet vil være varierende alt efter, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Vi kan have fokus på fedtreducering, reducering af cellulite, opstramning eller en kombination af disse.  Exilis Elite både behandler og forebygger. 

Der er ingen helingstid, så du kan fortsætte din dag umiddelbart efter behandlingen. Nogle oplever rødme i huden i den første time efter behandlingen, hvilket er ganske normalt.

Der er aldrig rapportetet om signifikante bivirkninger efter en behandling med Exilis Elite.

Vi anbefaler alt mellem 1-6 behandlinger med et interval på 7-14 dage. Antallet af behandlinger der er behov for er forskelligt fra person til person. Din behandler vil guide dig til ved første behandling, alt efter din huds udgangspunkt, at vudere hvor mange behandlinger der skal til. 

Resultatet kan være forskelligt, da vores krop ikke reagere ens. 

Exilis Elite 2 valgfrie områder
Exilis Elite 1 område + EmSculpting
Eximia
Den dybdegående bindevævsmassage er effektiv, og resultaterne kan mærkes allerede efter første behandling. Den opstrammer og giver en pænere overflade. 

Eximia virker:

  • opstrammende og øger hudens elasticitet
  • cellulite-reducerende
  • drainerende (væskeophobninger)
  • smertelindrende 
Ud over at behandlingen reducerer, former og opstrammer kan Eximia med fordel også anvendes af idrætsudøvere, samt i forbindelse med forskellige medicinske tilstande ved skadesbehandling og ved forskellige former for smertelindring.
 
Resolution 7 baller/lår eller mave/ryg

Resolution seven baller/lår  eller mave/ryg

  • Resolution seven er er en behandling som arbejder i bindevævet.
  • Den strammer vævet op,arbejder med spændstigheden i huden.
  • Arbejder på væskeophobninger (ødemer),
  • Afhjælper affaldsstoffer.
  • Cellulite (appelsinhud),
  • Forbedre blod og ilt cirkulation.

Pris: 650,00 pr. behandling eller 5.000,- for 10 behandlinger

Behandlingen kan kombineres med body wrap