Behandlinger

KROPSBEHANDLINGER

Hos Art of Wellness kan vi tilbyde flere løsninger for dig, som gerne vil have hjælp og vejledning til opstramning, toning og bedre velvære.

Personlig vejledning er vigtig for os og vi følger naturligvis den nyeste videnskab på området, så vi kan tilbyder dig behandling med dokumentation. 

Læs mere om de forskellige behandlinger herunder, og kontakt os gerne for en uforpligtende konsultation om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Body wrap

En naturlig udrensende og reducerende bodywrap. Behandlingen er afstressende , giver lethed i kroppen og giver sundhed og vælvære til huden. En følelse af mental wellness.

Behandlingen tager ca.1. 45 timer med ind og udpakning og er effektiv til :​

 • Anti inflammatoriske virkning 
 • Bindevævs stimulation
 • Cellulite/appelsinhud
 • Drænage
 • D-tox
 • Reduktion
 • Shaping /figurformning
 • Stimulere kredsløbet
 • Ødemer
 • Også ideel til muskel og led smerter samt til eksem og psoriasis

Pris: kr. 1.200,00  3 behandlinger for 2900,-

Tag gerne et bad om morgnen inden du skal til behandling, hvor du exfoliere/skrubber huden. INGEN cremer på kroppen efter (ansigtet må gerne få creme). Voksning og barbering skal hest foregå 1-2 dage før.

Specielle hensyn : Du må ikke være allergisk overfor zink og lide af klaustrofobi. Er der sundheds tegn der skal taget hensyn til, skal dette oplyses.

Den unikke blanding af mineralrigt ler påføres hele kroppen og derefter wrappes kroppen ind i bandager. Man hviler i et varmetæppe ca. 45 min. 

Efter behandlingen undgå helst bad, da leren stadigvæk arbejder i huden, træning, sauna, svømning og lign 24 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukkeri 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give ubehag efter, som lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst.

EMSculpting

OBS!!! Hvis du har pacemaker, har epilepsi, er gravid må du ikke få behandling. Hvis du har indopereret metaldele, må du ikke få behandling i det område (f.eks kobber spiral kan du ikke få behandling på maven)

EmSculpting + kort R 7 i området

OBS!!! Hvis du har pacemaker, har epilepsi, er gravid må du ikke få behandling. Hvis du har indopereret metaldele, må du ikke få behandling i det område (f.eks kobber spiral kan du ikke få behandling på maven)

Exilis Elite f.eks baller/under baller, ridebuks, inderlår. eller nedre mave.

CELlULITE, OPSTRAMMENDE OG FEDTREDUCERING 

Behandlingen er den hurtigste og mest kraftfulde ikke-kirurgiske behandling indenfor æstetiske- og anti aging behandlinger. Vi er den eneste klinik i Danmark, der tilbyder behandlingen. Maskinen er FDA og CE godkendt. Behandling foregår uden kirurgi og anæstesi, men anvender radiofrekvens bølger og elektroniske strømbølger.

Resultatet vil være varierende alt efter, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Vi kan have fokus på fedtreducering, reducering af cellulite, opstramning eller en kombination af disse.  Exilis Elite både behandler og forebygger. 

Der er ingen helingstid, så du kan fortsætte din dag umiddelbart efter behandlingen. Nogle oplever rødme i huden i den første time efter behandlingen, hvilket er ganske normalt.

Der er aldrig rapportetet om signifikante bivirkninger efter en behandling med Exilis Elite.

Vi anbefaler alt mellem 1-6 behandlinger med et interval på 7-14 dage. Antallet af behandlinger der er behov for er forskelligt fra person til person. Din behandler vil guide dig til ved første behandling, alt efter din huds udgangspunkt, at vudere hvor mange behandlinger der skal til. 

Resultatet kan være forskelligt, da vores krop ikke reagere ens. 

Exilis Elite 2 valgfrie områder
Exilis Elite 1 område + EmSculpting
Eximia
Den dybdegående bindevævsmassage er effektiv, og resultaterne kan mærkes allerede efter første behandling. Den opstrammer og giver en pænere overflade. 

Eximia virker:

 • opstrammende og øger hudens elasticitet
 • cellulite-reducerende
 • drainerende (væskeophobninger)
 • smertelindrende 
Ud over at behandlingen reducerer, former og opstrammer kan Eximia med fordel også anvendes af idrætsudøvere, samt i forbindelse med forskellige medicinske tilstande ved skadesbehandling og ved forskellige former for smertelindring.
 
Lymfedrænage
Body wrap + Resolution 7

Beskrivelse af behandlingen står under resolution seven og body wrap

Resolution 7 baller/lår eller mave/ryg

Resolution seven baller/lår  eller mave/ryg

 • Resolution seven er er en behandling som arbejder i bindevævet.
 • Den strammer vævet op,arbejder med spændstigheden i huden.
 • Arbejder på væskeophobninger (ødemer),
 • Afhjælper affaldsstoffer.
 • Cellulite (appelsinhud),
 • Forbedre blod og ilt cirkulation.

Pris: 600,00 pr. behandling eller 5.000,- for 10 behandlinger

Behandlingen kan kombineres med body wrap

Konsultation LipoContrast

GRATIS forundersøgelse:

Jeg kigger på dig, mærker og taler om dine behov, derefter snakker vi behandling og forløb og vurdere om du er egnet til behandlingen LipoContrast eller det er en anden behandling som ville være bedst for dig og dine behov. 

LipoContrast - Fedtreduktion/fedtfrysning

Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Fedtfrysningen virker på cirka 90%. Behandlingen er stort set smertefri og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter tre uger, men der kan gå op til 8 uger før det endelige resultat. Metoden er ufarlig og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

Metoden med varme, kulde og varme igen har LipoContrast taget patent på.

Der findes kun 5 klinikker i Danmark med den nyeste model, som er den mest effektive fedtfrysningsmaskine, der findes. Den kom til Danmark i marts 2014.

Ved gentagne behandlinger kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Behandlingsområderne kan være: Talje, øvre/nedre mave, øvre ryg, lår, hofter, baller, knæ, arme og bryster på mænd. Hvis du f.eks skal ha hofter er det 2 påsætninger en i hver side og 2 timer.

Pris: 3.400 kr. pr påsætning.

Selve behandlingen:

Hvis du ønsker der skal tages billeder, oplys det gerne.
Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Huden suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes. Behandlingen tager 60 min pr. påsætning.

Gratis kontrolundersøgelse efter 7-8 uger hvis du ønsker dette. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftales dette.
Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 7-8 uger imellem behandlingerne på sammen område.

Prisen afhænger af hvor mange påsætninger der skal til. Så book en gratis konsultationer.