Behandlinger

MICRONEEDLING

 Effektiv microneedling behandling mod akne, rynker og ar mm.

Oplev effekten af vores populære microneedling behandling. Den er yderst effektiv bla. som aknebehandling. 

Mange af vores kunder bruger behandlingen til at booste deres hud med, simpelthen gøre den mere elastisk og stærk, så den bedre kan optage næring. Især vores kombibehandling Art of Skinbooster no. 2 er meget populær. Pris 2.720 kr. Behandlingen består af en microneedling behandling, en Special Beauty Angel samt et hjemmeplejesæt. Konktakt os for mere information. 

 

Anvendelse:

 • Akne* / ar.
 • Pigmentforandring / solskader.
 • Store porer og ujævn hudstruktur.
 • Forøgelse af kollagen og derved generel forebyggelse af aldring.
 • Cellestimulation.
 • Gennemfugtning af huden.

*Vi behandler “udenom” aktiv akne.

 

Hvad er microneedling egentlig?

Vores BT Titan er et lille behandlingsapparat med 12-36 sterile mikronåle, som laver en mikroskopisk perforering i huden under behandlingen. BT Titan sikrer en minimal traume i vævet med sin kontinuerlige “stempling” af huden med 50-100 gange pr. sekund samtidig med, at unikke ingredienser tilføres og booster hudens regenerering – resultatet bliver en tydelig fasthed i huden og finere konturer.

Microneedling udnytter kroppens egen regenereringsproces ved at stimulere celledelingen og dannelsen af nye kollagene fibre samt elastinfibre. Den korte beskrivelse er, at huden ved behandlingen får mikroskopiske “skader.” Når huden bliver skadet, reagerer den ved at arbejde på højtryk for at hele igen. Kollagen og elastinfibre i huden boostes på rekordtid, hvilket fremmer helingen. Den nyskabte mængde af kollagen booster din hud markant, hvilket gør denne behandling så effektiv. Behandlingen er egnet til både mørke og lyse hudtyper. Behandlingen forbedrer hudens struktur samt linjer og rynker reduceres markant.

Behandlingen øger kollagen-dannelsen med op til 400%.

 

Behandlingen er sikker og certificeret

Microneedling er en sikker behandling, som er godkendt af FDA med CE-mærke og ISO certificering.

 

Resultat og antal behandlinger

Resultatet vil være synligt efter første behandling, dog anbefaler vi 3-5 behandlinger for det bedste resultat, afhængigt af hvor og hvad du vil behandles for. Da kollagen og de nye kappillærer skal have tid til at gendannes, anbefaler vi at der går 4-6 uger mellem behandlingerne. Herefter anbefaler vi 1-2 vedligeholdelses behandlinger om året. 

 

Hvem behandler?

Microneedling behandlingerne udføres kun af vores erfarene og veluddannede kosmetolog eller vores kosmetiske sygeplejerske. Udfra hvilken behandling, der er bedst for dig vurderes det om det er kosmetologen eller sygeplejersken, som fortager din behandling. 

 

Behandling kan ikke foregå i følgende tilfælde: 

 • Der kan være forbehold ved aktiv akne/herpes, men det er bedst at vi får kigget på dig - for at kunne vurdere en behandlingsplan. Så book en konsultation.
 • Er gravid.
 • Er i medicinsk blodfortyndende behandling, har en blødersygdom eller får medicineret aknemedicin.
 • Tager naturpræparater i høje doser såsom fiskeolie eller hørfrøolie. Kontakt os for vejledning.
 • Er i behandling med visse grupper antibiotika.
 • Er solskoldet på området.

Gør det ondt?

Det kan godt gøre lidt ondt. Behandlingen kan få huden til at bløde en lille smule. Efter behandlingen vil huden være varm og rød og kan have en brændende fornemmelse den første dag. Til forundersøgelsen vurderer vores erfarne kosmetolog eller sygeplejerske hudens tilstand og vil derefter kunne informere om forventelige efterfølgende gener. 

 

Mulige bivirkninger og komplikationer ved behandling med microneedling

Selv om risikoen er meget lille, kan der opstå bivirkninger ved behandling med microneedling. Se oversigt over mulige bivirkninger og komplikationer nedenfor:

 • Der kan komme lokale vævsreaktioner med hævelse, fasthed i overhuden, rødme, ømhed og måske et bumselignende udslæt. Symptomer kan komme på dagen og i dagene efter behandlingen, og forsvinder typisk efter et par dage og eller inden for 1 uge.
 • Der kan opstå overfladiske små sår, som vil afskalle efter 3-4 dage.
 • Ved mistanke om infektion skal du kontakte os.

Vær opmærksom på

Visse former for smertestillende; Ibuprofen, Treo, Ipren og Ibumetin nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse præparater et par dage før behandlingen. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og større blødninger, hvor du skal behandles.

 

Konsultation

Inden din første behandling med microneedling gennemgår vi sammen med dig, hvad du gerne vil opnå med behandlingen, og der kan du stille spørgsmål, så du er tryg. Der bliver taget billeder af behandlingsområdet. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Der er ikke lovpligtig betænkningstid mellem konsultation og din behandling - det betyder, at du kan få behandling i forlængelse af konsultationen. 
 

Efter din behandling

Du må ikke tage solarium eller soldyrke efter din behandling i minimum 72 timer. 

 

Microneedling