Behandlinger

KROPSBEHANDLINGER

Hos Art of Wellness kan vi tilbyde flere løsninger for dig, som gerne vil have hjælp og vejledning til opstramning, toning og bedre velvære.

Personlig vejledning er vigtig for os og vi følger naturligvis den nyeste videnskab på området, så vi kan tilbyder dig behandling med dokumentation. 

Læs mere om de forskellige behandlinger herunder, og kontakt os gerne for en uforpligtende konsultation om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Body wrap

En naturlig udrensende og reducerende bodywrap. Behandlingen er afstressende , giver lethed i kroppen og giver sundhed og vælvære til huden. En følelse af mental wellness.

Behandlingen tager 2 timer og er effektiv til :​

 • Anti inflammatoriske virkning 
 • Bindevævs stimulation
 • Cellulite/appelsinhud
 • Drænage
 • D-tox
 • Reduktion
 • Shaping /figurformning
 • Stimulere kredsløbet
 • Ødemer
 • Også ideel til muskel og led smerter samt til eksem og psoriasis

Pris: kr. 1.100,00  3 behandlinger for 2900,-

Tag gerne et bad om morgnen inden du skal til behandling, hvor du exfoliere/skrubber huden. INGEN cremer på kroppen efter (ansigtet må gerne få creme). Voksning og barbering skal hest foregå 1-2 dage før.

Specielle hensyn : Du må ikke være allergisk overfor zink og lide af klaustrofobi. Er der sundheds tegn der skal taget hensyn til, skal dette oplyses.

Den unikke blanding af mineralrigt ler påføres hele kroppen og derefter wrappes kroppen ind i bandager. Man hviler i et varmetæppe ca. 45 min. 

Efter behandlingen undgå helst bad, da leren stadigvæk arbejder i huden, træning, sauna, svømning og lign 24 timer efter behandlingen. Undgå også gerne alkohol, salt og sukkeri 48 timer.

Det er en detox behandling som kan give ubehag efter, som lettere udrensningstegn som hovedpine, træthed, oftere toiletbesøg og mere tørst.

EMSculpting

Embodysculpting er en behandling med dokumenteret effekt og er FDA godkendt. Behandlingen opbygger muskler og forbrænder fedt i det område du ønsker at tone.

I tillæg til muskelvækst sker der også en reduktion i fedtmassen, da aktiviteten i muskelfibrerne øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder. Det er netop denne kombination af øget muskelvækst og fedtforbræningen, der bevirker, at kroppen bliver mere tonet i de behandlede områder. Sammentrækningerne forøger muskelvæksten med gns.16 % og reduktion af fedtvæv gns.19 % i behandlingsområdet. 

I løbet af en behandling opnåes ca. 20.0000 maksimal muskelsammentrækninger (svarende til f.eks 20.000 mavebøjninger) Vi anbefaler et behandlingsforløb på 4-8 behandlinger (1-2 x om ugen)  alt efter hvad du ønsker at opnå og derefter veligeholdelse. 

Hvis du har pacemaker, har epilepsi, er gravid må du ikke få behandling. Hvis du har indopereret metaldele, må du ikke få behandling i det område (f.eks kobber spiral kan du ikke få behandling på maven)

1 behandling tager 30 min. i effektiv tid.

Vi har lavet kombinationsbehandlinger med R7 og lymfedrænase de står under behandlinger i bookningen eller Exilis Elite 

EmSculpting + kort R 7 i området
Exilis Elite 2 små områder

Behandlingen arbejder på opstramning, cellulite og fedtdepoter. Den er rigtig god til mindre områder, og giver et synlig resultat på en behandling. 

Der kan behandles på arme, baller, hofter, inderlår eller ridebuks.

1 område koster 1000,- (dvs. begge baller).

Hvis du ønsker flere eller større områder, skal behandlingen deles op. 

Lymfedrænage
Body wrap + Resolution 7

Beskrivelse af behandlingen står under resolution seven og body wrap

Resolution 7 baller/lår eller mave/ryg

Resolution seven baller/lår  eller mave/ryg

 • Resolution seven er er en behandling som arbejder i bindevævet.
 • Den strammer vævet op,arbejder med spændstigheden i huden.
 • Arbejder på væskeophobninger (ødemer),
 • Afhjælper affaldsstoffer.
 • Cellulite (appelsinhud),
 • Forbedre blod og ilt cirkulation.

Pris: 600,00 pr. behandling eller 5.000,- for 10 behandlinger

Behandlingen kan kombineres med body wrap

Konsultation LipoContrast

GRATIS forundersøgelse:

Jeg kigger på dig, mærker og taler om dine behov, derefter snakker vi behandling og forløb og vurdere om du er egnet til behandlingen LipoContrast eller det er en anden behandling som ville være bedst for dig og dine behov. 

LipoContrast - Fedtreduktion/fedtfrysning

Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Fedtfrysningen virker på cirka 90%. Behandlingen er stort set smertefri og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter tre uger, men der kan gå op til 8 uger før det endelige resultat. Metoden er ufarlig og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

Metoden med varme, kulde og varme igen har LipoContrast taget patent på.

Der findes kun 5 klinikker i Danmark med den nyeste model, som er den mest effektive fedtfrysningsmaskine, der findes. Den kom til Danmark i marts 2014.

Ved gentagne behandlinger kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Behandlingsområderne kan være: Talje, øvre/nedre mave, øvre ryg, lår, hofter, baller, knæ, arme og bryster på mænd. Hvis du f.eks skal ha hofter er det 2 påsætninger en i hver side og 2 timer.

Pris: 3.400 kr. pr påsætning.

Selve behandlingen:

Hvis du ønsker der skal tages billeder, oplys det gerne.
Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Huden suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes. Behandlingen tager 60 min pr. påsætning.

Gratis kontrolundersøgelse efter 7-8 uger hvis du ønsker dette. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftales dette.
Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 7-8 uger imellem behandlingerne på sammen område.

Prisen afhænger af hvor mange påsætninger der skal til. Så book en gratis konsultationer.