Behandlinger

SLANKEBEHANDLINGER & D-TOX

LipoContrast - Fedtreduktion/fedtfrysning

Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Fedtfrysningen virker på cirka 90%. Behandlingen er stort set smertefri og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter tre uger men der kan gå op til 8 uger før det endelige resultat. Metoden er ufarlig og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

Metoden med varme, kulde og varme igen har LipoContrast taget patent på.

Der findes kun 5 klinikker i Danmark med den nyeste model, som er den mest effektive fedtfrysningsmaskine, der findes. Den kom til Danmark i marts 2014.

Ved gentagne behandlinger kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Behandlingsområderne kan være: Talje, øvre/nedre mave, øvre ryg, lår, hofter, baller, knæ, arme og bryster på mænd. Hvis du f.eks skal ha hofter er det 2 påsætninger en i hver side og 2 timer.

Pris: 3400,- pr påsætning.

Selve behandlingen:

Hvis du ønsker der skal taget billeder, oplys det gerne.
Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Huden suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes. Behandlingen tager 60 min pr. påsætning.

Gratis kontrolundersøgelse efter 7-8 uger hvis du ønsker dette. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftales dette.
Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 7-8 uger imellem behandlingerne på sammen område.

Prisen afhænger af hvor mange påsætninger der skal til. Så book en gratis konsultationer.

 

Konsultation LipoContrast

GRATIS forundersøgelse: Jeg kigger på dig, mærker og taler om dine behov, derefter snakker vi behandling og forløb og vurdere om du er egnet til behandlingen LipoContrast

Resolution Seven baller/lår eller mave/ryg

Resolution seven baller/lår  eller mave/ryg

 • Resolution seven er er en behandling som arbejder i bindevævet.
 • Den strammer vævet op,arbejder med spændstigheden i huden.
 • Arbejder på væskeophobninger (ødemer),
 • Afhjælper affaldsstoffer.
 • Cellulite (appelsinhud),
 • Forbedre blod og ilt cirkulation.

Pris: 600,00 pr. behandling eller 5.000,- for 10 behandlinger

Behandlingenn kan kombineret med tei-systemet eller Contour wrap.

Contour Wrap/ Bodywrap

Med Universal Contour Wrap er du garanteret et cm-tab, vi måler kun hvis man går i kur forløb min 3 beh. Første og sidste gang. Den unikke lerblanding og den specielle bandage wrapping vil forme, tone din krop og afhjælpe affaldsstoffer (D-tox) ud af kroppen.

Universal Contour Wrap revitaliserer din krops elastin og strammer huden op. Mudderen har evnen til, at trække vævet sammen og stimulere lymfesystemet, hvilket former og slanker kroppen.

Den patenterede lerblanding udtrækker toxiner inkl. tungmetaler på en mild og effektiv måde, og derfor er det vigtig efterfølgende at drikke rigeligt med vand.

Amerikanske forskere har påvist, at hvis man er dårlig til at komme af med sine affaldsstoffer, ophober man 2 1/2 mm toxiner om ugen. Det er meget,- og hvis man samtidig spiser dårligt og ikke motionerer, så bliver det til en del i løbet af kort tid. Med andre ord, kommer der rigtig mange affaldsstoffer væk.

Pris: kr. 1.050,00  3 behandlinger 2800,-

Sådan virker det:

Den unikke blanding af mineralrigt ler hjælper med at detoxe/udtrække affaldsstoffer. Samtidigt bliver du wrappet efter en speciel teknik, der opstrammer og toner din krop. Dette skaber et øjeblikkeligt og holdbart centimetertab.

Behandlingen starter med at du får målt din krop. Derefter bliver du wrappet med de varme bandager, der er mættet med lerblandingen. Nu skal behandlingen gøre sit arbejde i en time, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af. Når behnadlingstiden er gået, fjernes bandagerne og du måles igen. Du vil blive forbløffet over dine før og efter mål.

Sauna pod (Detox behandling)

Detox behandling (Sauna Pod)

 

Behandlingen arbejder på:

Vægttab

Vi tilbyder et effektivt slankesystem, der stimulerer dit stofskifte og kickstarter et vægttab.
Varmepåvirkningen øger kroppens temperatur og sætter derved forbrændingen i gang på et højere niveau end før. Stofskiftet er populært sagt den hastighed kroppens motor kører med – og er afgørende for, hvor hurtigt du omsætter de kalorier, du spiser. Udover at opstramme formerne på din krop, reduceres cellulite,væskeophobninger og strækmærker.

Wellness & Spa

Vores ergonomiske spa-maskiner hjælper dig til et større kropsligt velvære. Din krop gennemvarmes af lysbølger og masseres.
Behandlingen øger kroppens blodgennemstrømning, så produktionen af nye celler næres og stimuleres. Denne proces har en positiv effekt på hudens evne til at reparere skader forårsaget af miljøet – ligesom synlige tegn på aldring udviskes.

Anti-aging

Proteinerne keratin og kollagen har en afgørende betydning for hudens styrke og elasticitet. Når kollagen nedbrydes på grund af naturlig aldring, opstår der rynker. Lysbehandlingerne stimulerer hudens egen produktion af kollagen og reducerer dermed aldringsprocessen.

Ved at lade terapierne arbejde målrettet med dit ansigts bindevæv, forbedres din teint og huden tilføres ny energi, så den bliver friskere og yngre at se på.

De første 2 behandlinger er maskinen 65 grader, jo flere behandlinger jo højre temperatur kan man klare, jo længere tid varer behandlingen, jo bedre resultater.

Man kan se og mærke resultater på få gange.

 

10 behandlinger 4500,- pr. gang 500,-

 

Ultra Lipo

Arbejder på fedtdepoterne. De fedtceller der nedbrydes, kommer ikke igen, så det er et varig resultat. UltraLipo systemet er et af de få systemer som på verdensplan har medicinske rapporter som beviser effekten og sikkerheden af metoden.
Ved behandlingen med UltraLipo dannes microbobler rundt om de enkelte fedtceller. De åbner sig, så fedtsyren frit kan komme ud, hvilket eliminere den enkelte fedtcelle for evigt. Så det er en behandling som er mildere og uden kirugiske indgreb, men som efter et par behandlinger giver et resultat som en fedt sugning.

 

Pris: 1 område f.eks et inderlår: kr. 600,-
        2 områder begge f.eks begge indelår: kr. 1.000,-

 

8 Ultra Lipo behandlinger: kr. 7.250,- normalt kr. 8.000,- spar kr. 750,-

 

Fordele ved UltraLipo:

 • Synlige resultater oftest efter første behandling
 • Langtidsholdbart resultat
 • Hurtig og smertefri behandling
 • Ingen bivirkninger
 • Kun behov for et begrænset antal behandlinger, max. 8 behandlinger med en uges mellemrum
 • Medicinske rapporter med bevist effekt og sikkerhed
TEI behandling

Tei system er en ny generation indenfor muskelstimulation, der bygger på en ny revolutionerende teknologi. Den kombinerer muskelstimulation og infrarød varme der tilsammen giver en optimal behandling. Den infrarøde varme trænger 4 cm ind i vævet, uden at brænde.

Pris: 500,00 inkl. vejledning

10 turs klippekort: 4500,- inkl. vejledning

Varmebehandlingen giver følgende fordele:

 • Opvarmer musklerne, så stimulationen virker bedere.
 • Øger forbrændingen, som virker slankende.
 • Øger blod- og lymfecirkulation som fører næringsstoffer og oxygen hurtigere ud i kroppens celler - affaldsstofferne transporteres hurtigere væk.
 • Forbedrer effekten af muskelstimuleringen på cellulite. Her gør kombinationen med infrarød varme underværker. Behandlingen går langt dybere end andre muskelstimulations maskiner.
 • Giver en afslappende effekt for hele kroppen. 

Behandlingerne kan med fordel kombineres med Resotution seven eller Ultra Lipo

R7 + Contour Wrap

Pris: kr. 1.500,00