Behandlinger

SLANKEBEHANDLINGER & D-TOX

Hos Art of Wellness tilbyder vi forskellige muligheder for dig, som gerne vil have hjælp til at reducere fedtdepoter på kroppen. Flere af vores behandlinger strammer også huden op, detoxer din krop og toner huden.

Læs mere om de forskellige behandlinger herunder, og kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

LipoContrast - Fedtreduktion/fedtfrysning

Lipocryolysis er en ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtceller. Fedtfrysningen virker på cirka 90%. Behandlingen er stort set smertefri og du slipper for operation.

Nedbrydningen sker over flere uger, og typisk kan resultatet ses allerede efter tre uger men der kan gå op til 8 uger før det endelige resultat. Metoden er ufarlig og hud, nerver og muskler bliver ikke beskadiget af behandlingen. Metoden er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA. Produktet er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr i EU.

Metoden med varme, kulde og varme igen har LipoContrast taget patent på.

Der findes kun 5 klinikker i Danmark med den nyeste model, som er den mest effektive fedtfrysningsmaskine, der findes. Den kom til Danmark i marts 2014.

Ved gentagne behandlinger kan helt op til 50% af fedtdepotet forsvinde.

Behandlingsområderne kan være: Talje, øvre/nedre mave, øvre ryg, lår, hofter, baller, knæ, arme og bryster på mænd. Hvis du f.eks skal ha hofter er det 2 påsætninger en i hver side og 2 timer.

Pris: 3400,- pr påsætning.

Selve behandlingen:

Hvis du ønsker der skal taget billeder, oplys det gerne.
Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Huden suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Huden varmes op i 15 minutter, herefter nedkøles den til 3 grader i 30 minutter, og varmes så op igen i 15 minutter, inden behandlingen afsluttes. Behandlingen tager 60 min pr. påsætning.

Gratis kontrolundersøgelse efter 7-8 uger hvis du ønsker dette. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftales dette.
Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 7-8 uger imellem behandlingerne på sammen område.

Prisen afhænger af hvor mange påsætninger der skal til. Så book en gratis konsultationer.

 

Konsultation LipoContrast

GRATIS forundersøgelse: Jeg kigger på dig, mærker og taler om dine behov, derefter snakker vi behandling og forløb og vurdere om du er egnet til behandlingen LipoContrast

Resolution Seven baller/lår eller mave/ryg

Resolution seven baller/lår  eller mave/ryg

 • Resolution seven er er en behandling som arbejder i bindevævet.
 • Den strammer vævet op,arbejder med spændstigheden i huden.
 • Arbejder på væskeophobninger (ødemer),
 • Afhjælper affaldsstoffer.
 • Cellulite (appelsinhud),
 • Forbedre blod og ilt cirkulation.

Pris: 600,00 pr. behandling eller 5.000,- for 10 behandlinger

Behandlingenn kan kombineret med tei-systemet eller Contour wrap.

Contour Wrap/ Bodywrap

Med Universal Contour Wrap er du garanteret et cm-tab, vi måler kun hvis man går i kur forløb min 3 beh. Første og sidste gang. Den unikke lerblanding og den specielle bandage wrapping vil forme, tone din krop og afhjælpe affaldsstoffer (D-tox) ud af kroppen.

Universal Contour Wrap revitaliserer din krops elastin og strammer huden op. Mudderen har evnen til, at trække vævet sammen og stimulere lymfesystemet, hvilket former og slanker kroppen.

Den patenterede lerblanding udtrækker toxiner inkl. tungmetaler på en mild og effektiv måde, og derfor er det vigtig efterfølgende at drikke rigeligt med vand.

Amerikanske forskere har påvist, at hvis man er dårlig til at komme af med sine affaldsstoffer, ophober man 2 1/2 mm toxiner om ugen. Det er meget,- og hvis man samtidig spiser dårligt og ikke motionerer, så bliver det til en del i løbet af kort tid. Med andre ord, kommer der rigtig mange affaldsstoffer væk.

Pris: kr. 1.050,00  3 behandlinger 2800,-

Sådan virker det:

Den unikke blanding af mineralrigt ler hjælper med at detoxe/udtrække affaldsstoffer. Samtidigt bliver du wrappet efter en speciel teknik, der opstrammer og toner din krop. Dette skaber et øjeblikkeligt og holdbart centimetertab.

Behandlingen starter med at du får målt din krop. Derefter bliver du wrappet med de varme bandager, der er mættet med lerblandingen. Nu skal behandlingen gøre sit arbejde i en time, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af. Når behnadlingstiden er gået, fjernes bandagerne og du måles igen. Du vil blive forbløffet over dine før og efter mål.

Ultra Lipo

Arbejder på fedtdepoterne. De fedtceller der nedbrydes, kommer ikke igen, så det er et varig resultat. UltraLipo systemet er et af de få systemer som på verdensplan har medicinske rapporter som beviser effekten og sikkerheden af metoden.
Ved behandlingen med UltraLipo dannes microbobler rundt om de enkelte fedtceller. De åbner sig, så fedtsyren frit kan komme ud, hvilket eliminere den enkelte fedtcelle for evigt. Så det er en behandling som er mildere og uden kirugiske indgreb, men som efter et par behandlinger giver et resultat som en fedt sugning.

 

Pris: 1 område f.eks et inderlår: kr. 600,-
        2 områder begge f.eks begge indelår: kr. 1.000,-

 

8 Ultra Lipo behandlinger: kr. 7.250,- normalt kr. 8.000,- spar kr. 750,-

 

Fordele ved UltraLipo:

 • Synlige resultater oftest efter første behandling
 • Langtidsholdbart resultat
 • Hurtig og smertefri behandling
 • Ingen bivirkninger
 • Kun behov for et begrænset antal behandlinger, max. 8 behandlinger med en uges mellemrum
 • Medicinske rapporter med bevist effekt og sikkerhed
R7 + Contour Wrap
Exilis Elite

Behandlingen arbejder på opstram, cellulite og fedt depoder.

Der kan behandles både på arme, ben, mave og ansigtet.

1 område koster 1000,- 2 områder 1500,- 

Exilis Elite heleben