Behandlinger

SPECIEL BEHANDLINGER

Cosmelan pigment behandling

Depigmentation: Cosmelan pack

Hjemmepleje produkter er inkl. i behandlingen.  

Cosmelan® Super effektiv behandling mod pigmentforandringer –  også for mørke hudtyper.

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsagerne til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og glød.  Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a. : melasma/chloasma (graviditetsmaske), acne, hyperpigmenteringer,  andre pigmentforandringer på ansigt og krop og leverpletter. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE

Cosmelan® behandlingen tilbyder en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

Kan bruges til alle typer pigmentering: Melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.

 • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper.
 • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt.
 • Meget effektiv til behandling af acne problemer og reducerer acne ar.
 • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren.
 • Indeholder ikke Hydraquinon
 • Høj sikkerhedsmargin
 • Fjerner pigmentpletter efter laser og peelings behandlinger.

RESULTATER

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne og det giver forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan®  behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter en 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan tagl-og fedtproduktion, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:

Trin 1 – på klinikken

Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 medicinsk produkt anvendes flere gang dagligt og forsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: det har forebyggende virkning og for at minimere risiko for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, det er vigtigt at følge præcis behandlerens råd for at undgå bivirkninger.

DS V-line kollagen tråde (linier & rynker behandling)

Behandlingen henvender sig til den professionelle klinik og behandler, og er 100% naturlig

Den originale kollagen tråd behandling !

DS V-LINE Kollagen Thread Protocol bruges til at opstramme huden på en helt naturlig vis. Et alternativ til Botox og filler. Behandlingen er ideel til at reducere rynker, styrke og afbalancere huden. Synlige resultater efter bare én behandling.

DS V-Line kollagen tråd hjælper med at beskytte huden mod ældningstegn. Det styrker hudens elasticitet, stimulerer kollagen fibrene i dermis og aktiverer cellerne. Booster den naturlige kollagen og elastin produktion samtidig med at den styrker hudens barriere. Denne non-invasive behandling er helt naturlig og den første på markedet til at reducere rynker og fine linjer med denne metode.

Med DS V-Line kollagen tråd kan alle områder behandles:

* Panderynker

* Rynker omkring øjnene

* Bekymringsrynker

* Smile rynker

* Overlæben bliver fyldigere og fastere

* Nasolabiale linjer m.m.

* Mørke rander

* Behandling af ansigt, hals  decolleté

 

Behandling med Kollagen tråde

* Ingen hævelse eller blå mærker efter behandlingen - nålefri behandling

* Smertefri og Ar fri behandling

Vi anbefaler 2-5 behandlinger i samme område med 7-14 dages mellemrum for, at opnå det fulde resultat. Det er holdbart i op til 6 måneder efter endt kurforløb. 

Køb 5 behandlinger og få den 6 gratis. 

 

 

Silk Peel

Silkpeel behandler effektivt hudproblemer, såsom:

 • Akne
 • Ar
 • Solskader/Pigmentforandringer
 • Linjer/rynker
 • Rosacea
 • Psoriasis
 • Fedtet hud
 • Tør hud
 • Grove og tilstoppet porer
 • Mindsker store porer

Vi anvender den unikke patenteret silkpeel maskine til at udføre en kontrolleret og skånsom mekanisk fjernelse af det øverste hudlag af epidermis (stratum corneum eller hornlaget), der primært består af døde hudceller. Samtidig indsluses et serum, der er specifik til din behandling og som arbejder dybt i huden på dine hudproblemer.

Ved at fjerne det øverste cellelag, samtidig med at indsluse serum på en kontrolleret måde, aktiveres det basale cellelag til at danne nye, friske og fuldt funktionelle hudceller. Disse nye celler vandrer derefter op til hudens overflade, og gradvist erstattes det cellemateriale, der er blevet fjernet. Silkpeel fremmer hudens cellefornyelse og dermed bliver tætheden og strukturen af hudens dermis og epidermis forbedret.

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi et kurforløb på 6 behandlinger ( ved slem acne kan flere behandlinger være nødvendigt). Det optimale er 1-2 uger i mellem behandlingerne.  Efter 6 behandlinger er huden styrket med hele 80%

Microneedling