Behandlinger

TATTOO REMOVAL

Tatoveringsfjernelse med laser er den eneste non-invasive metode, som sikkert og effektivt fjerner tatoveringer uden at give ar. Vi anvender en avanceret Q-switched teknologi, der er en laserteknik, som fremkalder ultrakorte lysimpulser med ekstremt høj peak power.

TATOVERINGENS BLÆK SKAL NEDBRYDES

Ved tatovering går en nål gennem huden og aflejrer blæk i hudens dybe lag. For at fjerne disse blækpartikler skal de først nedbrydes til mindre partikler.

Tatoveringsfjernelse med laser virker ved at udsende bølgelængder af lysenergi ind i huden. Blækpartiklerne absorberer energien og splintres i små fragmenter. I løbet af flere behandlinger bliver mere og mere blæk nedbrudt af laseren, og derefter fjernes det af kroppens immunsystem. 

KUN LASER FJERNER TATOVERINGER

Vi anvender en YAG laser med Q-switched teknologi, som arbejder på flere forskellige bølgelængder. Vi tilbyder enten komplet tatoveringsfjernelse, eller vi kan fjerne en del af en tatovering, eller foretage en blegning som forberedelse til en cover-up-tatovering.

RING OM GRATIS KONSULTATION ELLER BOOK TID PÅ HJEMMESIDEN

Hvis du ønsker at vide mere om fremgangsmåden, så kontakt os allerede allerede i dag og book en tid til en gratis konsultation. 

image0.jpeg

image1.jpeg

Tatoveringer op til 5 - kroner størrelse
Tatoveringer med mindre citater
SmartPhone størrelse
Gratis konsultation