Tilmeld nyhedsbrev

Åbningstider

Mandag - fredag: 8:30 - 19:00  ( til kl. 20:00 kan der behandles)

Lørdag: 8:30 - 15:00

Tlf:45281330

Søn - og helligdage ikke fast, men søg på bookningen og se om der er personer som er ledige.

Hvis der skal meldes afbud til behandlingen skal det ske senest 24 timer før, der kan ikke meldes afbud søndag da vi ikke har fast åben. Ellers koster det behandlinges pris.

 

Gavekort købt i klinikken kan bruges til behandlinger eller produktkøb det kan ikke ombyttes til kontanter heller ikke hvis der er en rest tilbage på gavekort. Gavekort købt på hjemmesiden kan refunderes ellers gældende regler ( kontakt da Gecko)

Klippekort refunderes ikke kan ombyttes til andre behandlinger.

 

OBS: FRA MIDT FEBRUAR FLYTTER KLINIKKEN TIL NYE LOKALER PÅ KLAMPENBORGVEJ 248 1MF TV, 2800 KONGENS LYNGBY (LIGE OVERFOR MAGASIN)info@artofwellness.dk
 

Produkter


Dermalogica


I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer.
Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeserien bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en ide til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.
I dag forandrer og fornyr Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, MicroZone® behandling samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

SE DERMALOGICAS PRODUKTGUIDE
dermalogica.dk


Jane Iredale

 

 

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber.
Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudplejen.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer som talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

SE JANE IREDALES FARVEGUIDE
janeiredale.dk

 

 

 

Clear Start

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.
 
Hudproblemer opstår ofte, når du bliver teenager. Clear Start™ behandler bumser i tre trin, der bruger det bedste fra naturen og fra forskning indenfor hudpleje.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!
 

clearstart.dkISclinical logo

iS CLINICAL er en ny og spændende hudplejeserie i cosmeceutical kategorien. Produkterne er udviklet af den amerikanske virksomhed INNOVATIVE SKINCARE i Californien, USA, og har været på markedet i USA siden 2003. Her har iS CLINICAL produkterne opnået stor popularitet, fordi de skaber synlige resultater, og er baseret på de reneste og bedste naturlige botaniske ingredienser der alle er klinisk dokumenterede, både med hensyn til virkemåde og sikkerhed – heraf navnet iS CLINICAL = er klinisk.

Denne produktserie giver mulighed for at opgradere behandlingsniveauet med cosmeceutical produkter, der virker på celleniveau og giver tydelige resultater.

Produkterne har et højt indhold af effektive antioxidanter. Dette kombineret med meget avancerede formuleringsteknikker danner grundlaget for denne serie af videnskabeligt forankrede og meget aktive produkter, som er i stand til at levere markante fysiologiske forbedringer til hudens sundhed dybt i dermis. Flere af produkterne støttes endvidere af kliniske studier fra henholdsvis National Institutes of Health og National Cancer Institute i USA.

iS CLINICAL produkterne kombinerer succesfuldt videnskab og skønhed, og produkterne anvendes af mange Hollywoodstjerner, heriblandt Tyra Banks, Lindsey Lohan, Beyonce, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Ashley Judd, Faith Hill og Jon Bon Jovi!

 

Lyngby hovedgade 74 | 2800 Lyngby | tlf. 45 28 13 30 | info@artofwellness.dk

Denne side vedligeholdes af FÆRCH A/S | Medlemsbetingelser